Bell Schedules

Earle Release Days - BCHS Final Exams January 2015 and June 2015
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:05 AM 8:41 AM 36 min
Period 2 8:45 AM 9:21 AM 36 min
Period 3 9:25 AM 10:01 AM 36 min
Period 4 10:05 AM 10:41 AM 36 min
Period 5 A Lunch (Middle Sch) 10:41 AM 11:11 AM 30 min
Period 5 (A Lunch class) 11:14 AM 11:50 AM 36 min
Period 5 (B Lunch class) 10:44 AM 11:20 AM 36 min
Period 5 B Lunch 11:20 AM 11:50 AM 30 min
Period 5 (no lunch during class) 10:44 AM 11:20 AM 36 min
Period 6 11:24 AM 12:00 PM 36 min
Period 6 C Lunch 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Period 7 12:35 PM 1:11 PM 36 min
Middle School Regular Bell Schedule, A Lunch 14-15 Grades 6 - 8
A Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:53 AM 48 min
Hour 2 8:57 AM 9:45 AM 48 min
Advisory 9:49 AM 10:15 AM 26 min
A Lunch 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Hour 3 10:49 AM 11:37 AM 48 min
Hour 4 11:41 AM 12:29 PM 48 min
Hour 5 12:33 PM 1:21 PM 48 min
Hour 6 1:25 PM 2:13 PM 48 min
Hour 7 2:17 PM 3:05 PM 48 min
Bus Pick Up 3:15 PM
After School Programming 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activities Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
Middle School Regular Bell Schedule, B Lunch 14-15 Grades 6 - 8
B Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:53 AM 48 min
Hour 2 8:57 AM 9:45 AM 48 min
Advisory 9:49 AM 10:15 AM 26 min
Hour 3 10:19 AM 11:07 AM 48 min
B Lunch 11:07 AM 11:37 AM 30 min
Hour 4 11:41 AM 12:29 PM 48 min
Hour 5 12:33 PM 1:21 PM 48 min
Hour 6 1:25 PM 2:13 PM 48 min
Hour 7 2:17 PM 3:05 PM 48 min
Bus Pick Up 3:15 PM
After School Programming 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activities Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
Senior High Regular Bell Schedule, C Lunch 14-15 Grades 9 - 12
C Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:53 AM 48 min
Hour 2 8:57 AM 9:45 AM 48 min
Advisory 9:49 AM 10:15 AM 26 min
Hour 3 10:19 AM 11:07 AM 48 min
Hour 4 11:11 AM 11:59 AM 48 min
C Lunch 11:59 AM 12:29 PM 30 min
Hour 5 12:33 PM 1:21 PM 48 min
Hour 6 1:25 PM 2:13 PM 48 min
Hour 7 2:17 PM 3:05 PM 48 min
Bus Pick Up 3:15 PM
After School Programming 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activities Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
Senior High Regular Bell Schedule, D Lunch 14-15 Grades 9-12
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:53 AM 48 min
Hour 2 8:57 AM 9:45 AM 48 min
Advisory 9:49 AM 10:15 AM 26 min
Hour 3 10:19 AM 11:07 AM 48 min
Hour 4 11:11 AM 11:59 AM 48 min
Hour 5 12:03 PM 12:51 PM 48 min
Lunch 12:51 PM 1:21 PM 30 min
Hour 6 1:25 PM 2:13 PM 48 min
Hour 7 2:17 PM 3:05 PM 48 min
Bus Pick Up 3:15 PM
After School 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activity Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
Middle School Activity Bell Schedule, A Lunch 14-15 Grades 6-8
A Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:50 AM 45 min
Hour 2 8:54 AM 9:39 AM 45 min
Hour 3 9:43 AM 10:28 AM 45 min
A Lunch 10:28 AM 10:58 AM 30 min
Hour 4 11:02 AM 11:47 AM 45 min
Hour 5 11:51 AM 12:36 PM 45 min
Hour 6 12:40 PM 1:25 PM 45 min
Hour 7 1:29 PM 2:14 PM 45 min
Activity 2:18 PM 3:05 PM 47 min
Bus Pick UP 3:15 PM
After School Programming 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activies Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
Middle School Activity Bell Schedule, B Lunch 14-15 Grades 6-8
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:50 AM 45 min
Hour 2 8:54 AM 9:39 AM 45 min
Hour 3 9:43 AM 10:28 AM 45 min
Hour 4 10:32 AM 11:17 AM 45 min
Lunch 11:17 AM 11:47 AM 30 min
Hour 5 11:51 AM 12:36 PM 45 min
Hour 6 12:40 PM 1:25 PM 45 min
Hour 7 1:29 PM 2:14 PM 45 min
Activity 2:18 PM 3:05 PM 47 min
Bus Pick Up 3:15 PM
After School 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activity Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
High School Activity Bell Schedule, C Lunch 14-15 Grade 9-12
C Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:50 AM 45 min
Hour 2 8:54 AM 9:39 AM 45 min
Hour 3 9:43 AM 10:28 AM 45 min
Hour 4 10:32 AM 11:17 AM 45 min
Hour 5 11:21 AM 12:06 PM 45 min
Lunch 12:06 PM 12:36 PM 30 min
Hour 6 12:40 PM 1:25 PM 45 min
Hour 7 1:29 PM 2:14 PM 45 min
Activity 2:18 PM 3:05 PM 47 min
Bus Pick UP 3:15 PM
After School Programming 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activities Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM
High School Activity Bell Schedule, D Lunch 14-15 Grade 9-12
D Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Bus Drop Off 7:45 AM 7:55 AM 10 min
Breakfast 7:15 AM 8:00 AM 45 min
Hour 1 8:05 AM 8:50 AM 45 min
Hour 2 8:54 AM 9:39 AM 45 min
Hour 3 9:43 AM 10:28 AM 45 min
Hour 4 10:32 AM 11:17 AM 45 min
Hour 5 11:21 AM 12:06 PM 45 min
Hour 6 12:10 PM 12:55 PM 45 min
Lunch 12:55 AM 1:25 PM 750 min
Hour 7 1:29 PM 2:14 PM 45 min
Activity 2:18 PM 3:05 PM 47 min
Bus Pick UP 3:15 PM
After School Programming 3:15 PM 4:15 PM 60 min
Activities Bus 4:25 PM
Athletic Bus 5:45 PM